Werkwijze

Het eerste contact: datum checken

De meest gestelde vraag bij het eerste contact: ben je nog beschikbaar op onze trouwdag? Wanneer dat het geval is maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom het liefste binnen een paar dagen langs. Trouwen op vrijdagen en bijzondere data is erg gewild en vaak al snel volgeboekt. Wees dus op tijd met boeken.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek kan bij mij of bij jullie plaatsvinden. Ik heb veel voorbeelden en albums bij me. Zo krijgen jullie een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is en wat mijn manier van werken is.
We bespreken jullie dag en wensen, hoe lang ben ik aanwezig? Waar willen jullie de reportage fotograferen? Wat voor soort foto’s willen jullie?  Aan de hand daarvan kan ik een goed kostenplaatje maken en kijken of er een match is tussen jullie wensen en mijn mogelijkheden.

Offerte

Tijdens het gesprek maak ik een passende offerte voor jullie. Als jullie willen ontvangen jullie deze binnen een paar dagen na het kennismakingsgesprek ook nog eens per mail.

Albumontwerp

Voor het album definitief is krijgen jullie altijd het ontwerp (online) in te zien. Dan kunnen jullie nog wijzigingen voorstellen, zodat het album 100% naar jullie zin is. Ik doe het ontwerpwerk, maar jullie hebben veel invloed op het resultaat.

Opdrachtbevestiging

Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte stel ik een bevestiging op met daarin een samenvatting van alle afspraken. Hierin staat onder andere, hoe laat ik waar aanwezig ben en hoe laat ik weer weg ga. Indien jullie een album hebben gekozen; het soort album en de prijs van het album. En natuurlijk eventuele extra’s en alle verdere informatie. Eigenlijk alle informatie die nodig is om verrassingen achteraf te voorkomen. Ik vraag een aanbetaling van  €250,00. Na deze betaling is de boeking officieel.

De tweede factuur is de totaalsom voor mijn diensten en dient binnen 2 weken na het huwelijk te worden voldaan. Uiteraard wordt de aanbetaling hiervan afgetrokken.

Als jullie een album willen volgt daar een aparte rekening voor, op het moment dat ik het album bestel. Deze factuur moet betaald zijn voordat het album en de dvd met alle foto’s bij jullie wordt afgeleverd.

Voor de bruiloft

Enkele weken voor de bruiloft nemen we contact met elkaar op om de laatste veranderingen door te nemen. Ik ontvang dan graag het draaiboek, van jullie of de ceremoniemeester. Natuurlijk kunnen last minute wijzigingen altijd doorgebeld of doorgemaild worden.