Trouwfotograaf Leiden

Trouwfotograaf Leiden

Ik woon in de omgeving van Leiden, en bezoek deze stad maar al te graag. De Hortus Botanicus, het stadhuis, de Visbrug, de grachten; Leiden is een geweldige plek om te trouwen. Als trouwfotograaf gaat mijn hart er in ieder gevel sneller van kloppen. Het straatbeeld in  het centrum van Leiden heeft een zeer authentieke uitstraling. Bruiloften in Leiden zijn in mijn ervaring vaak heel sfeervol, en dat ziet u terug in mijn trouwfoto’s.

Er zijn eigenlijk geen trouwlocaties in Leiden die mij onbekend zijn. Het stadhuis is altijd zeer geliefd, maar ook ‘de Hortus’ is een fantastische locatie voor zowel reportages als de bruiloft zelf. De grachten zijn mijn persoonlijke favoriet; de combinatie van water en oude architectuur maakt het tot een prachtige achtergrond, waar gasten graag gefotografeerd worden.

Al 15 bruidsparen hebben gekozen voor mij als trouwfotograaf in Leiden. Houdt u er rekening mee dat niet alle bruiloften op deze website worden gepubliceerd. Neem dus gerust contact met mij op voor een referentie van een bruidspaar over hun bruiloft in Leiden.

 

Een journalistieke manier van fotograferen

Wat bedoel ik daarmee? Ik streef naar een zeer ongedwongen manier van fotograferen, hetgeen resulteert in foto’s die spontane en oprechte emoties feilloos vastleggen. Ik stel mij op als gast, en niet per se als fotograaf. Mijn ervaring als trouwfotograaf stelt mij hierbij in staat om foto’s te maken die de sfeer in de zaal perfect reflecteren. Hierdoor kunt u zelfs jaren later met uw trouwfoto’s alle emoties van deze speciale dag herleven.

Neem voor vragen, opmerkingen of meer informatie over mijn werkwijze contact met mij op via het e-mailadres info@roelanddebruijn.nl of via het contactformulier.