Trouwfotograaf Den Bosch

Trouwfotograaf Den Bosch

Regelmatig kom ik in Den Bosch om bruiloften te fotograferen. De oude architectuur in het centrum van Den Bosch leent zich bij uitstek als achtergrond voor trouwfotografie. Maar ook buiten de Grote Markt, het Stadhuis en de Sint Jan (waar ik meerdere bruiloften heb gefotografeerd)  zijn er prachtige trouwlocaties in Den Bosch te vinden. De spectaculaire Orangerie en Muziekcentrum de Toonzaal zijn bijvoorbeeld ook toplocaties voor reportages met een ontspannen maar toch klassieke uitstraling.

Één van de mooiste referenties die ik ooit heb gekregen was van Bregtje en Eric, voor hun bruiloft in Den Bosch. Er heerste die dag een zeer relaxte sfeer en de gasten voelden zich uitstekend op hun gemak; de ideale omstandigheden voor perfecte trouwfoto’s. Vraagt u gerust naar referenties van één van de 250 bruidsparen die ik tot op heden heb gefotografeerd.

Die referenties staan niet allemaal op mijn site gepubliceerd. Echter, op uw verzoek deel ik maar al te graag de email adressen van bruidsparen die ik gefotografeerd heb. Vraagt u hen gerust waarom ze voor mij gekozen hebben als trouwfotograaf in Den Bosch, hoe ze denken over mijn service en hoe tevreden ze zijn met het resultaat.

 

Een journalistieke manier van fotograferen

Met een vrolijke en positieve uitstraling meng ik mij op een onopvallende manier tussen de gasten, waardoor ik hen op een zeer ongedwongen manier kan fotograferen. Naar mijn mening zorgt een goede trouwfotograaf ervoor dat gasten zich thuis voelen in hun directe omgeving; dit is  dan ook een belangrijk onderdeel van mijn service. Onthoud: een goede trouwfotograaf hoeft jullie niet te laten poseren om een mooie foto te maken!

Neem voor vragen, opmerkingen of meer informatie over de verschillende tarieven contact met mij op via het e-mailadres info@roelanddebruijn.nl of via het contactformulier.