Bruidsfotograaf Gemeente

Trouwen in Italie

  • June 10, 2013

Ik was buitengewoon blij toen ik te horen kreeg dat ik de bruiloft van Martijn en Lisette in Italie ging fotograferen. Midden in Toscane, met familie en vrienden in een oude boerderij. Kan het romantischer? Ik vind het moeilijk om iets te bedenken dat me  meer aantrekt dan een weekeind lang in Toscane verblijven, om te trouwen in Italie.

Dit is eigenlijk een beetje vreemde blogpost, omdat de bruiloft zaterdag plaats vindt, en ik nu nog in het matig-zomerse Nederland ben. Maar ik wilde er toch al een beetje aandacht aan geven. Vrijdag vlieg ik vanaf Eindhoven, naar Pisa, dan rijd ik mee met vrienden van het bruidspaar naar de locatie.

De grap is ook dat niemand, behalve het bruidspaar deze locatie gezien heeft. Zelfs geen fotootje online heb ik gezien. Dus ik moet me vrijdagavond helemaal inwerken, en het hele terrein over om te zien waar de mooie plaatsen zijn. Spannend!

Over een week of wat schrijf  ik een nieuwe post, en daarin zullen uiteraard ook wat foto”s staan.Daarin dan ook een link naar de online gallery, voor iedereen die het wachtwoord daarvan heeft gekregen van Lisette en Martijn. Voor nu wil ik jullie graag verwijzen naar deze Belgische bruiloft (ook over de grens tenslotte: destination wedding Belgie ;)) Of neem contact op, als je vragen hebt.