Referentie

Referentie

Ik kan allemaal hele mooie verhalen over mezelf vertellen. Maar het meest geloofwaardige en meest eerlijke verhaal zal je toch horen van bruidsparen die ik al gefotografeerd heb. Dus lees een referentie, of meer dan 1, en lees wat andere bruidsparen in jullie positie hebben ervaren. En hoe ze denken over mijn werk, service en dienstverlening.

Ik heb inmiddels ruim 150 bruiloften gefotografeerd. Van veel van deze bruidsparen heb ik een referentie gekregen. Ik heb ervoor gekozen om heel veel referenties op mijn site te plaatsen. Al deze referenties komen woord voor woord van bruidsparen vandaan die ik gefotografeerd heb. In de loop van de tijd komen er steeds nieuwe bij. Dus voor mensen die terugkomen is het leuk om deze na te lezen.

Referentie navragen

Na elke bruiloft vraag ik een bruidspaar om een referentie. Niet iedereen stuurt me er een, en niet iedereen die er een stuurt wil op mijn website komen. Maar bij de referenties die er staan hebben de bruidsparen niet alleen akkoord gegeven om op mijn website te komen, ze zijn ook nog eens akkoord met het feit dat ik hun email mag doorgeven aan eventuele toekomstige bruidsparen. Dus als je bruidsparen wilt spreken die ik in het verleden gefotografeerd heb, laat het me weten, dan zal ik hun emailadres opsturen, en kan je contact opnemen.

Referentie toevoegen

Heb ik je bruiloft gefotografeerd en wil je  ook je mening geven over mijn werk, stuur je referentie dan op naar mijn email. Ik zal deze dan toevoegen.