Trouwfotografie

New York, here I come!

  • July 21, 2014

In September ga ik een week naar New York. Een stad die al lang op mijn verlanglijst staat, en waar ik nu dan eindelijk naar toe ga. Ja, voor de eerste keer. Dat betekent dat ik in de periode van 28 september tot 12 oktober geen bruidsfoto’s kan maken! Dat is jammer, maar verder ga ik genieten van mijn heerlijke werk. Hoewel het zal voelen als vakantie, is het natuurlijk gewoon hard werken.

In New York zal ik veel vrij werk maken. Zoals altijd zal ik proberen om bekende onderwerpen op een unieke manier weer te geven. Net een andere insteek zodat een New Yorkse taxi opeens niet meer de zoveelste foto van een New Yorkse taxi is, maar een nieuwe interpretatie.

Als je specifieke foto’s zoekt van New York, mail me dan. Als we het eens worden zal ik mijn best doen om jouw specifieke verzoek vast te leggen. Maar wat ik in ieder geval ga doen is heel veel foto’s maken van een wereldstad. Ik houd jullie op de hoogte en zal bij terugkomst een link maken naar mijn vrije werk uit New York.