Website

Mooi nieuw produkt! Foto op glas

  • November 16, 2014

Naast bruiloften fotograferen, fototrips naar New York maken en Food Fotografie voor een grote speler op de Nederlandse markt, is het ook belangrijk dat ik bij blijf op andere terreinen van de fotografie.

Zo zijn er voortdurend ontwikkelingen op het gebied van materiaal waarop foto’s afgedrukt worden. Waar je in het verleden de keuze had uit glans of mat op papier en misschien zilver glice prints (onbetaalbaar) heb je nu: linnen, aluminium, staal, hout en glas.

Die laatste heb ik uitgeprobeerd voor mijn mooiste New York foto. Een bijna abstracte ‘outline’ van een gebouw op de ‘High Line’  tegen een diepblauwe lucht. Deze foto.

Zelden een mooier resultaat gehad dan met deze foto op glas print. Deze site is een zusje van een site waar ik al eerder fotoprodukten heb besteld. Snelle levering, redelijke prijzen, en vooral mooie kwaliteit. Een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Deze foto past in een serie foto’s waar ik mee bezig ben. Abstraheren van gebouwen tegen een diepblauwe lucht. Ik heb bijvoorbeeld ook een foto van de Erasmusbrug op dezelfde manier gemaakt.  Het resultaat bevalt me erg goed, dus hier ga ik nog wel even mee door.

Als je interesse hebt in deze of andere van mijn foto’s, laat het me weten, ik kan elk formaat en elke ondergrond aanleveren. Foto’s zijn altijd onderdeel van een serie, dus er wordt een maximum aantal van elke foto geleverd!