Jeannette en Ivan

Een prachtige dag, vol prachtige emotie. Op Hodenpijl sloot precies aan op de sfeer die Jeannette en Ivan zochten. Ik heb hier maar een kleine selectie van de trouwfoto’s van deze dag laten zien. Tijdens een vrijblijvend gesprek kan ik er nog veel meer laten zien, wat me vooral elke keer weer opvalt is hoe relaxt alle bruidsparen zijn die ik fotografeer. Of de verhalen over overspannen reacties nu verzonnen zijn of niet, mensen die voor mij kiezen doen dat vooral omdat ze dan weten dat ze een ontspannen verslag van de dag krijgen. Geen opgelegde plaatjes, maar een fotografisch verslag van de trouwdag. Jullie mogen heel de dag jezelf zijn en hoeven niet naar de camera te lachen, behalve als je dat zelf wilt uiteraard. Ivan en Jeannette konden die losheid erg waarderen, de trouwfoto’s zijn dan ook prachtig geworden.