Heleen en Mendy

Strandfotografie. Ik ben een fan. Dit was een dag vol wolken, en eigenlijk hoop je natuurlijk op een stralende dag vol zon. Maar als ik aan het strand ben dan slaag ik altijd weer om geweldige trouwfoto’s te maken. Heleen en Mendy gaven elkaar het jawoord in Beachclub Carlton, we hebben nog een snelle trouwreportage op het strand gemaakt, maar eigenlijk draaide de hele dag om ontmoetingen met vrienden en familie. Ik had een jaar eerder al de bruiloft van vrienden van Heleen en Mendy gefotografeerd, zo kwamen ze ook aan mijn naam, dus ik herkende een deel van de groep. Altijd leuk om weer even hallo te zeggen en te kijken of ik nog mooiere foto’s kan maken van dezelfde mensen. Heerlijke sfeer dankzij een fantastische groep vrienden en familie, ik kan niet wachten op de volgende bruiloft die ik voor deze groep mensen mag fotograferen.