Uncategorized

Geen album, maar kunst aan de muur

  • July 4, 2014

Trouwalbums kan je kopen in alle soorten en maten. Ik bied ze aan in Magazinestyle, tot aan de meest luxeueze ‘vlakke’  albums.

Maar niet ieder bruidspaar heeft behoefte aan een trouwalbum, en sommige willen het album zelf maken. Ik vind het altijd leuk om naast een dvd met alle trouwfoto’s, die bij mij de basis van elke trouwreportage vormt, iets tastbaars af te leveren.

Ik ben dus aan het kijken naar meerdere opties, voor het printen van een foto. Niet alleen op fotopapier in een lijst, wat prachtig is. Maar ook op linnen, glas, metaal, etc.

In het verleden heb ik via CanvasCompany.nl een foto op doek gemaakt. En die hangt al jaren ‘Pride of Place’  in mijn woonkamer. Een groot doek, 2 bij 1 meter, waar je redelijk dichtbij kan komen. Kwaliteit van printen is dus belangrijk.

CanvasCompany.nl benaderde me met een een hele range nieuwe producten. Om bij te blijven is het belangrijk dat ik dingen test, dus ik heb een foto op aluminium laten maken. Via FotoOpHout.nl Wat natuurlijk wel weer grappig is.

Ik ben weer te spreken over de kwaliteit van de print. En het onderwerp past ook prachtig bij het materiaal. (close up van Erasmusbrug in Rotterdam) Jammer is dat voor dit materiaal ze niet groter gaan dan 80 bij 40 cm. Deze foto had zeker ook op 2 bij 1 meter gekund, en dan had hij de foto op doek, die er al jaren hangt, van zijn plek kunnen verdrijven.

Nu maar op zoek naar een hamer en spijkers, en vooral naar een plek op de muur,…