bruiloft Teteringen

Ik ben erg blij met deze referentie bruiloft Teteringen. Ik heb de bruiloft van Marloes en Bastiaan gefotografeerd. Ze wonen in Teteringen, en trouwden in Breda. Een geweldige dag, heerlijke mensen, ontspannen, vrolijk, en een prachtig resultaat. Dit is wat Marloes en Bastiaan van mij vonden:

“Wat een geweldige dag was het. Een week eerder hadden we samen een afspraak op locatie in Breda en tekenden we voor het weer van die dag. De dag van de bruiloft was nog mooier, strak blauwe lucht, ijzig koud en prachtig licht. Dat zie je op de foto’s! Roeland was deze dag onopvallend en op de momenten dat het mogelijk was erg gezellig aanwezig. Niemand heeft last van hem gehad en op de foto’s zagen we dat alle momenten die voor ons van betekenis waren zijn vastgelegd. Zelfs de onderonsjes en gekke uitspattingen van ons en onze gasten. Ook het album is een droom. De foto’s van prachtige kwaliteit en een spannend niet allerdaags ontwerp. De dag komt door het boek weer tot leven.
Wij zijn meer dan blij met het resultaat en raden iedereen Roeland aan als je de dag op de foto’s wilt terug zien zoals deze was. Niets gemaakt en erg puur.
Roeland enorm bedankt!!”

“Via deze weg ook veel complimenten van de families.”