bruidsfotograaf Utrecht

Ik heb al vaker bruiloften in Utrecht gefotografeerd, heb er ook een jaar gestudeerd dus ken de stad goed. Deze ‘referentie bruidsfotograaf Utrecht’ van Annemarie en Joost is wel heel leuk.

Beste Roeland,

Hoewel de wittebroodsweken er al een tijdje op zitten, willen we je toch nog even heel hartelijk bedanken voor je bijdrage aan onze trouwdag. Je hebt Joost nog gezien, maar ik wil je bij deze ook laten weten dat ik erg tevreden ben met het album.

We zijn erg te spreken over het contact dat we met je hebben gehad, de foto’s die je hebt gemaakt en het album dat je hebt samengesteld. We zochten een fotograaf waar onze aandacht niet naar toe zou gaan en die ons niet zou laten poseren en daarin in ben je met glans geslaagd. We zijn heel blij met de reportage en met de portretfoto’s.

We zullen je aanraden wanneer er mensen in de omgeving naar vragen.

 

Ik heb genoten van de dag, van de bruiloft, maar vooral van de mensen zelf. Het resultaat mag er dan ook zijn. Niet alleen in de stad Utrecht ben ik meerdere keren trouwfotograaf geweest, ook in de provincie Utrecht. In principe reis ik heel het land door voor bruidsfotografie. Zelfs in het buitenland word ik gevraagd. Ik ben mee naar Italie geweest, meerdere keren in Belgie, en ook Duitsland heb ik meerdere bruiloften gefotografeerd. Voor een ervaren bruidsfotograaf moet je dus bij mij zijn.