Bruidsfotograaf Rotterdam

Bruidsfotograaf Rotterdam

Al jaren ben ik een trotse inwoner van Rotterdam, en ik fotografeer dan ook graag bruiloften in mijn woonplaats. Ik ben namelijk van mening dat Rotterdam de meest afwisselende stad van Nederland is. Ik zou er in ieder geval voor geen goud meer weg willen. De afwisseling tussen oude wijken en moderne gebouwen maken Rotterdam tot een inspiratie voor elke fotograaf. Vele bruidsparen kiezen voor mij als hun bruidsfotograaf in Rotterdam (bijvoorbeeld Atie en Maarten).

Als het gaat om trouwlocaties, is het aanbod in Rotterdam zeer breed. Vooral de bruiloft van Ricardo en Miranda staat mij nog steeds bij, toen ik hen heb gefotografeerd tegen de achtergrond van een grauwe betonnen loods in Katendrecht. Het scherpe contrast met de warmte die het bruidspaar uitstraalde zorgde voor onvergetelijke foto’s. Ook heb ik reportages gemaakt van bruidsparen die ik heb gefotografeerd in het Kralingse Bos, in de Botlek, in het Arboretum in Kralingen, op de Coolsingel en op nog veel meer plekken in Rotterdam. Vraagt u vooral om mijn referenties.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om het straatbeeld van Rotterdam vast te leggen, mits mijn agenda dat toelaat. Vooral de Erasmusbrug, de fietstunnel onder de Maas, de vele prachtige parken en natuurlijk Hotel New York zijn mijn favoriete spots.

 

Een journalistieke manier van fotograferen

Een journalistieke manier van fotograferen, wat is dat? Daarmee bedoel ik dat ik mij tijdens uw bruiloft vooral opstel als gast, wat het een stuk makkelijker maakt om andere gasten met een gerust hart te fotograferen. Dit resulteert in zeer oprechte en ongedwongen foto’s, waarin de sfeer van uw bruiloft goed tot zijn recht komt. Deze creatieve en unieke manier van fotograferen komt voort uit een combinatie van positieve energie en jarenlange ervaring als bruidsfotograaf in Rotterdam.

Neem voor vragen, opmerkingen of meer informatie over de verschillende tarieven contact met mij op via het e-mailadres info@roelanddebruijn.nl of via het contactformulier.