huwelijk Rijen

Ik heb een geweldige bruiloft gefotografeerd in Rijen, onderdeel van Gilze-Rijen, al willen de inwoners dat zelf niet echt weten,…. Marieke en Dirk waren op zoek naar een ontspannen, relaxte manier van fotograferen. We hadden tijdens de kennismaking al een klik, en op de dag zelf was het erg gezellig met hen en de familie en vrienden die er bij waren. Dit is de reactie die ze me gaven nadat ze het album hadden gezien:

“Het verhaal en de emotie van de dag is op schitterende wijze vastgelegd. Voor ons is Roeland de perfecte fotograaf die je er graag bij hebt op deze bijzondere dag. Hij leest de sfeer en legt deze perfect vast. Door zijn gedrevenheid, vakmanschap en humor was ook de fotoshoot een geweldige belevenis. Tijdens het bekijken van het album beleven we de dag elke keer opnieuw. Heel erg bedankt voor je bijdrage aan deze onvergetelijke dag. Roeland heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen.”

Ik moest er helemaal van blozen,….

Referentie huwelijk Rijen, dit was de eerste reactie op het albumontwerp. (dat laat ik altijd zien voor ik het album af laat drukken, dan kunnen jullie nog aangeven of er wijzigingen nodig zijn.

“Het is echt erg mooi geworden. Heel leuk hoe je dat op pagina 35 hebt gedaan. Pagina 44 is ook heel mooi. Het is echt een totaal verslag van de dag geworden en dat is precies wat wij graag willen! Echt TOP werk. Veel dank.”