Annekoos en Gert

Annekoos en Gert:

WAT EEN GEWELDIG BOEK!! Echt Prachtig!
de reacties zijn super positief! iedereen vindt het ontwerp en de foto’s geweldig!!
vooral de pagina’s van het gemeentehuis met die kroonluchter! echt prachtig!
het is 100% geslaagd! nog meer dan dat…. het is een echt verhaal van onze dag
Super bedankt!
Zoals je hierboven kan lezen was dit bruidspaar buitengewoon te spreken over het eindresultaat. Wat ik leuk vind aan dit soort dagen is dat ik me opstel als gast, en dus echt probeer op te gaan in de stroom van de dag. Ik probeer zo min mogelijk in het beeld te komen. Ik vertel het verhaal van de dag in foto’s. Doordat ik zo mijn best doe om niet zichtbaar te zijn ben ik in staat om de echte emotie van de dag te vangen, en dat is uiteindelijk wat bruidsfotografie interessant maakt. Emotie, die tranen bij je ouders, die glimlach naar je beste vriendin, de omhelzing van je oma, of het rugkloppen van je vrienden. Emotie is wat mensen delen als ze echt geraakt zijn, en dat kunnen terug kijken is de belangrijkste opdracht die ik die dag heb.