Anne en Joost

Anne en Joost zelf:

Wat een prachtige foto’s! Ze zijn heel mooi en we zijn er heel blij mee!
We kijken inderdaad terug op een prachtige dag. Het was helemaal perfect en dat kan je op de foto’s terug zien. Ik heb je eerlijk gezegd nauwelijks opgemerkt en dat was ook de bedoeling!
Ook de foto’s met familie en vrienden zijn zo ontzettend goed. Je had er maar weinig tijd voor, maar je hebt het super voor elkaar gekregen!
Anne en Joost trouwden in de polders onder Rotterdam. Nu kom ik zelf uit de polder, al is dat dan de Alblasserwaard, maar ik ben dus bekend met het landschap. Ik snap hoe een trouwreportage er mooi uit kan zien zonder een oud gebouw, of een heuvel of brug. Een dijk, zoals bij Anne en Joost, of een paar bomen kan al voldoende zijn. Ik vind de trouwreportage dan ook bijzonder geslaagd en dat in een omgeving waar veel fotografen vertwijfeld zoeken naar ‘romantische’ gebouwen of bruggen. Maar oordeel vooral zelf.