Over mij

Emotie

Jullie huwelijk is een bijzondere dag vol emotie, liefde, sfeer en gezelligheid. Bij mijn trouwreportages vind ik het belangrijk dat die sfeer en de speciale emotie van die bijzondere dag worden vastgelegd. De liefde, de tranen, de lol, de ongeposeerde momenten die jullie dag maken tot de meest bijzondere trouwerij ooit, die zijn belangrijk om te laten zien.

Detail

Mijn foto’s geven een ongedwongen fotojournalistiek verslag van jullie bijzondere dag. De bruid en bruidegom die samen genieten van familie, vrienden en vooral elkaar. Ik kijk met oog voor detail naar jullie dag. Dus naast de mooiste foto’s van jullie, zorg ik dat de familie en die ene speciale gast er fantastisch opstaan. Ook leg ik bepalende details vast, zoals de taart, het boeket, de ringen, de versiering en natuurlijk de locatie. Samen vormen al deze foto’s een onvergetelijk indruk van jullie mooiste dag.

Sfeer

Uiteraard worden alle officiële momenten vastgelegd. Maar daarnaast worden ook veel foto’s gemaakt die niet standaard in andere albums zitten. Kijk vooral ook onder portfolio voor het soort foto’s dat ik maak.

Ongedwongen

Om alle belangrijke momenten te kunnen fotograferen, ben ik graag de hele dag aanwezig. Van het moment dat de make-up wordt aangebracht, via de stropdas van de bruidegom en het ‘Ja-woord’ door naar het feest of receptie. Uiteraard kan ik ook voor kortere perioden langskomen, ook dan zal de ongedwongen sfeer die ik nastreef in jullie foto’s te zien zijn.

Maatwerk

Mijn doel is een album dat precies het speciale gevoel van jullie trouwdag weergeeft. Een standaard prijs valt niet te geven, deze is afhankelijk van hoe lang ik blijf en van de albumkeuze die voor iedereen persoonlijk is. Vraag mijn prijzen aan via info@roelanddebruijn.nl, of bel voor meer informatie 06-24869782. Alle informatie is uiteraard vrijblijvend. Probeer het en merk dat ik verrassend concurrerend geprijsd ben. Pakketten beginnen al bij € 850,00. Mijn werkgebied is Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg en Utrecht. In 2013 heb ik weer een destination wedding. Ik vlieg naar Italie voor het fotograferen van een huwelijk. Dat soort opdrachten neem ik uiteraard ook graag aan.